Meer lucht in de goudbubbel, Amerika manipuleert goudprijs!

Marc Faber - GoudDe afgelopen weken deed de goudkoers het goed, maar als we naar het complete jaar gaan kijken valt op te maken dat de tendens nog altijd negatief is. Tijd om verse lucht in de bubbel te blazen om ervoor te zorgen dat de goudkoers weer op het oude niveau terechtkomt!

Zo heeft Marc Faber het woord genomen, door te zeggen in een interview dat de correctie die op dit moment gaande is maar een tijdelijk iets is. De grote beweging zou nog steeds een opwaartse zijn. De grootste daling zou volgens Faber ook voorbij zijn, waardoor we binnenkort weer flink zouden moeten gaan stijgen.

De meest interessante passage is dat Faber denkt dat er manipulatie heeft plaatsgevonden in de koers van goud. Volgens Faber is het mogelijk dat Amerika de prijs heeft gemanipuleert om zo het goud wat men eerder heeft uitgeleend weer goedkoop terug te kunnen komen. Zullen de kluizen van Fort Knox dan nu eindelijk weer gevuld zijn?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>